Aktuellt

N Y H E T !

Jag har gått Reiki I och Reiki II!


Den senare tiden har min brinnande önskan om att hjälpa människor till bättre mående växt sig starkare och starkare. Och som ett ytterligare led i att hjälpa HELA människan på ett än djupare plan har jag nu utbildat mig i Reiki-healing.


V A D  Ä R  R E I K I ?

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ.


Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.


Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.


Reiki är godkänd som friskvård av Skatteverket.